top of page
  • Code of Beauty

Kosmētikas zīmols “Code of Beauty” papildina līniju

Updated: Oct 13, 2020

Jau šonedēļ, 2. maijā, kosmētikas zīmols “Code of Beauty” patērētāju vērtējumam nodos savu jaunāko veikumu – roku un kāju krēmus. Tos būs iespējams iegādāties vienā no lielākajiem tirdzniecības ķēdes veikaliem Latvijā - “Maxima”.


Līnija papildināta ar diviem roku krēmu veidiem - mitrinošu roku krēmu, kas paredzēts ikdienas roku ādas kopšanai un aizsargājošu roku krēms īpaši sausai un bojātai roku ādai. Abu roku krēmu sastāvā izvēlētas īpaši izmeklētas sastāvdaļas – alveja, cinks un pro – vitamīns B5, kuri stiprina ādas aizsargfunkcijas, veicina ādas šūnu atjaunošanos, dziedē radušās mikroplaisiņas un ilgstoši mitrina.



Tāpat radīts mīkstinošs krēms kāju un pēdu labsajūtai, kura sastāvā atrodamas kosmētikas zīmola raksturīgākās izejvielas – alveja un pro – vitamīns B5.



“Code of Beauty” ir latviešu uzņēmuma SIA “Cita Lieta” jaunākais kosmētikas zīmols. Uzņēmums plašāk zināms kā ziepju un vannas bumbu ražotājs un vairumtirgotājs, kā arī zīmola “Pien- DAIRY SPA”, pasaulē vienīgās uz piena sūkalu koncentrāta pamata izstrādātās kosmētikas līnijas, radītājs un ražotājs.

“Code of Beauty” mazgāšanās līdzekļi ir izstrādāti pēc micelārās tehnoloģijas un tās sastāvā ir apvienotas īpaši izmeklētas sastāvdaļas kā alveja, avakado eļļa, argana eļļa, pienskābe, pantenols, kumelīšu ekstrakts, cidoniju ekstrakts un kviešu proteīns. Izvēlētās izejvielas nodrošinās saudzīgu ķermeņa kopšanu, aizsargājot ādu un matus pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Kosmētikas līnijā iekļauti vienpadsmit dažādi mazgāšanās līdzekļi: micelārās roku un ķermeņa ziepes, micelārās dušas želejas, micelārie šampūni un kondicionieri, micelārās intīmās ziepes un micelārais ūdens, kas paredzēti dažādiem ādas un matu tipiem. Savukārt ķermeņa ādas kopšanai trīs līdzekļi – mitrinošs un aizsargājošs roku krēms un mīkstinošs kāju krēms.

“Code of beauty” zīmols tika laists klajā 2018. gada izskaņā.

98 views0 comments
bottom of page